Barn-I Kruidenhooi

Barn-I kruidenhooi is een aanvullende diervoeding van hooi met heerlijke kruiden met heilzame werking. Het kruidenhooi van Barn-i valt altijd goed in de smaak, dit is dan ook een product wat wij zeer veel verkopen.

Naast zorgvuldig geselecteerd eerste klas kwaliteitshooi is rekening gehouden met de specifieke eigenschappen van de kruiden. De kruiden in Barn-I kruidenhooi zorgen voor extra energie en vitaliteit. Rozenbottel is rijk aan vitaminen, pepermuntblad heeft een frisse opwekkende geur en helpt tegen verkoudheid.

De verpakking is hersluitbaar met een sluitingsklip. Hierdoor blijft het kruidenhooi langer vers. Het Barn-I hooi is geschikt voor konijnen, cavia's, chinchilla's en andere knaagdieren.

Barn-i kruidenhooi is nu al verkrijgbaar in 5 overheerlijke smaken, de zakken kruidenhooi hebben een inhoud van 500 gram.

De producent van het kruidenhooi geeft aan met betrekking tot het zeer besmettelijke konijnenvirus: Het Barn-I kruidenhooi en de Barn-I pakgemak hooi zijn niet afkomstig uit Nederland maar uit Duitsland en Frankrijk. Het virus is zo te zien in Nederland actief en niet daarbuiten en wij zijn daardoor van mening dat het hooi veilig is om te voeren aan konijnen en knaagdieren.

Artikel NOS konijnenvirus

Dit product bestellen:

Variant Prijs Aantal Voorraad In mandje
Rozenbottel & Mint € 2,89
5+
Goudsbloem & Brandnetel € 2,89
5+
Wortel & Echinacea € 2,89
5+
Kamille & Paardenbloem € 2,89
5+
Berkenblad & Korenbloem € 2,89
5+

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!