Puik Greenline Konijn Premium Select

Let op er heeft een wijziging in de brokjes plaatsgevonden. De samenstelling is gelijk alleen het uiterlijk anders.

Tevens zit de greenline premium select tijdelijk in een andere verpakking, er komt in de loop van het jaar een geheel nieuwe verpakking voor en ze maken nu de verpakkingen op van andere soorten. Hierdoor kan het etiket/sticker aan de voorkant iets afwijken. 

 

Puik Greenline Konijn Premium Select is een natuurlijke en volledige voeding voor alle rassen konijnen (ook dwerg). De brokjes op basis van Timotee hooi zijn zorgvuldig uitgebalanceerd en bevatten alle essentiële ingrediënten om je konijn in optimale conditie te houden.

Met een hoog ruwe celstofgehalte, groenten (wortel, cichorei), kruiden en cranberries.  De wortels van cichorei bevatten van nature inuline. Inuline is een prebiotische vezel, die de darmwerking en de groei van goede darmbacteriën stimuleert. Samen met de voedingsvezels uit de Timotee ondersteunt het een gezonde darmflora. 

Iedere ‘bite’ is gelijk van samenstelling waardoor je konijn met zekerheid 
uitgebalanceerd eet. Als extra hebben we een natuurlijk plantenextract toegevoegd waardoor de ontlasting van je konijn minder sterk ruikt. Puik Greenline bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en er is geen suiker aan toegevoegd. 

Kenmerken

  • Op basis van Timothy hooi
  • Met gemengde kruiden – smakelijk en gevarieerd
  • Met cichorei – natuurlijke bron van inuline, stimuleert de darmwerking
  • Met plantenextract – vermindert de geur van de ontlasting

Samenstelling: Timothy hooi (21%), zonnebloemzaadvoer, Maïs, Erwtenvezel, Tarwestro, Maïszetmeel, Gerst, Haverdoppen, Wortel, Lijnzaad (1%), Veenbessen, Gedroogde cichoreiwortel, Dicalciumfosfaat, Zonnebloemzaadolie, Natriumchloride, Oregano, Kruiden, Yucca.

Analystische bestanddelen: Ruw eiwit (13,5%), Ruw vet (3,5%), ruwe celstof (20,3%), Ruw as (7,1%), Calcium (0,5%), Natrium (0,3%), Totaal fosfor (0,5%), omega-3 vetzuren (0,3%)

Toevoegingsmiddelen: E672 Vitamine A, Vitamine D3, Vitamine E, E4 Koper, E6 Zink, E1 ijzer, E5 mangaan, E2 Iodium, E8 selenium

Dit product bestellen:

Variant Prijs Aantal Voorraad In mandje
Aanbieding: Zak 1,5 kilo € 6,49
5+
Aanbieding: 6x Zak 1,5 kilo = 9KG € 32,99
1

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!