Supreme Science Selective Guinea Pig / cavia

De complete, evenwichtige voeding voor cavia's. Doordat Supreme Science Selective Cavia bestaat uit 1 soort biks is selectief eten niet mogelijk. Je cavia krijgt alle goede stoffen binnen en heeft zo een compleet en evenwichtige caviavoeding.

Speciaal voor de cavia is er vitamine C (800mg/kg toegevoegd voor de essentiƫle dagelijkse behoefte. Door een hoog vezelgehalte zijn de biks van Supreme Science Selective Guinea Pig goed voor de spijsvertering & bevordert het de gebitsslijtage optimaal. Het hoge vezelgehalte word mede mogelijk gemaakt door de 15% Luzerne in het caviavoer (bekend om zijn hoge kwaliteit vezels en eiwitten).

Ook bevat het caviavoer lijnzaad, een uitstekende bron van omega 3 & 6, voor een gezonde huid en vacht. In het caviavoer zijn geen suikers toegevoegd om overgewicht te voorkomen. 

Met Supreme Science Selective Guinea Pig alleen hoge kwaliteitsvoeding voor tevreden cavia's!

Samenstelling:

Luzerne, tarwe, tarwemeel, sojaschillen, sojaschroot, erwtenvlokken, lijnzaad (min. 2 %), bietenpulp, sojaolie, venkelzaad (min. 0.5%), zout, mineralen, paardenbloem (min. 0.25%), brandnetel (min. 0.25%), L-lysine, DL-methionine.

Je kan kiezen uit deze verpakkingen:

Dit product bestellen:

Variant Prijs Aantal Voorraad In mandje
Zak 1,5 kilo € 9,99
3
Zak 10 kilo € 44,99
3
Aanbieding: 2x 10 kilo van 89.99 voor € 88,99
1

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!